UA
Політика приватності

Затверджено наказом
Товариства з обмеженою відповідальністю
«Конкуерор» від 23.09.2021 р. №8

ПОЛІТИКА ПРИВАТНОСТІ
ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОНКУЕРОР»

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОНКУЕРОР» поважає право людини на інформаційну приватність і прагне здійснювати обробку персональних даних Користувачів веб-сайту https://vulkancasino.ua/ (надалі – «Веб-сайт») та мобільного додатку «Вулкан Казино», який надає доступ до Веб-сайту з мобільних пристроїв (надалі – «Мобільний додаток»), відповідно до вимог закону та загальновизнаних принципів права.

У цій Політиці приватності ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОНКУЕРОР» (надалі – «Політика») ми повідомляємо Вам як суб’єкту даних наступну інформацію:

  • наші контактні дані як володільця персональних даних;
  • категорії персональних даних, які ми збираємо та обробляємо;
  • цілі, для яких персональні дані обробляються;
  • правові підстави для обробки персональних даних;
  • треті особи, які можуть отримувати Ваші персональні дані;
  • Ваші права як суб’єкта даних та порядок їхньої реалізації.

Наш Додаток надає Вам зручний доступ до функціоналу Веб-сайту з Вашого мобільного пристрою. У зв’язку з цим у Політиці ми використовуємо загальний термін «Веб-сайт», крім положень, які стосуються виключно Додатку та персональних даних, які збираються під час використання Додатку.

Для цілей цієї Політики термін «Користувач» застосовується до будь-яких осіб, які отримують доступ та використовують Веб-сайт, незалежно від факту реєстрації. Для зареєстрованих користувачів застосовується термін «Клієнт».

Хто відповідальний за обробку персональних даних?

Веб-сайт належить та адмініструється ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОНКУЕРОР», ідентифікаційний код юридичної особи: 43406013, місцезнаходження: Україна, 03134, місто Київ, вул. Трублаїні, будинок 2А, офіс 305 (надалі – «Компанія», «ми», «наш»).

У розумінні Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня № 2297-VI (надалі –«Закон») Компанія виступає володільцем персональних даних та несе основну відповідальність за обробку Ваших персональних даних у контексті використання Веб-сайту та Послуг.

Коли ми передаємо Ваші персональні дані розпорядникам та третім особам, ми частково розділяємо відповідальність з ними, але водночас покладаємо на них договірні зобов’язання щодо безпеки та конфіденційності Ваших персональних даних.

Якщо у Вас виникнуть будь-які питання стосовно обробки Ваших персональних даних у контексті використання Веб-сайту, просимо звертатися на нашу адресу електронної пошти  [email protected] або з листом на адресу місцезнаходження.

Які персональні дані ми збираємо?

У процесі користування Вами Веб-сайтом та нашими Послугами, ми збираємо різні категорії персональних даних. У цьому розділі Ви можете знайти детальну інформацію про дані, які ми збираємо та обробляємо.

Дані, що збираються автоматично. При відвідуванні Вами Веб-сайту, ми збираємо від Вашого браузера або від файлів cookie (реп'яшків) наступні дані:

  • Ваш рядок user-agent: дані про Ваш пристрій, операційну систему тощо;
  • Вашу IP адресу;
  • Дані про Ваше відвідування Веб-сайту: сторінки, які Ви відвідали та скільки часу знаходилися на кожній сторінці, інформацію про джерело, з якого Ви потрапили на Веб-сайт (Реферера) тощо;
  • Інші дані, що збираються автоматично: інформацію про Вашу геолокацію, дані Ваших авторизацій на Веб-сайті (для Клієнтів) тощо.

Ідентифікаційні дані. Коли Ви створюєте Клієнтський рахунок на Веб-сайті, ми повинні належним чином ідентифікувати Вас, і для цього ми можемо збирати наступні дані:

Ідентифікаційні дані, які ми можемо отримувати напряму від Вас:

  • Ваше прізвище, ім’я та по батькові (за наявності);
  • Ваш вік (дату народження);
  • Відомості про паспорт або інший документ, що посвідчує особу та відповідно до законодавства може бути використаний на території України для укладення правочинів: номер, серія (за наявності), дата видачі та орган, який видав документ та фотографії цього документу;
  • Реєстраційний номер облікової картки платника податків;
  • Ваш номер телефону та адресу електронної пошти;
  • Для осіб, які є резидентами інших держав, аніж Україна (далі за текстом – «нерезидент») - відомості про Ваше громадянство ;
  • Відомості про Ваше місце проживання або місця перебування (для резидентів), місце проживання або місце тимчасового перебування в Україні (для нерезидентів);
  • Дані Вашого електронного підпису, BankID, MobileID у разі, якщо Ви використовуєте ці методи для Вашої ідентифікації;
  • Унікальний номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі (за наявності) для нерезидентів.

Ідентифікаційні дані, які ми можемо отримувати з офіційних та/або надійних джерел:

  • Відомості про наявність або відсутність Вас у Реєстрі осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх;
  • Відомості про наявність або відсутність Вас у переліку терористів, санкційному переліку РНБОУ, про Вашу належність до політично значущих осіб (politically exposed persons).

Дані верифікації. Після проведення ідентифікації ми повинні провести верифікацію, тобто перевірити належність Вам Ідентифікаційних даних. Для цього ми можемо збирати дані, що включають, але не обмежуються наступним:

  • Фотографію паспорта або іншого документа, що посвідчує особу та відповідно до законодавства може бути використаний на території України для укладення правочинів;
  • Ваше власне зображення (фотографію) з паспортом або іншим документом, що посвідчує особу та відповідно до законодавства може бути використаний на території України для укладення правочинів, зокрема, шляхом здійснення Вашої фотофіксації з таким документом;
  • Фотографію Вашого платіжного інструменту та Ваше власне зображення (фотографію) з платіжним інструментом;
  • Документи, що підтверджують Ваше місце проживання, а для нерезидентів також відомості про місце тимчасового перебування в України;
  • За Вашої чіткої та однозначної згоди Компанія може проводити відеоверифікацію, у такому разі вона буде здійснювати обробку аудіовізуальної інформації та даних фотофіксації;
  • Якщо Ви є політично значущою особою (PEP) або членом сім'ї політично значущої особи, також можуть збиратися дані або документи, що підтверджують джерело Ваших статків (багатства), джерело коштів, пов'язаних з фінансовими операціями, або інші відомості про Ваші доходи, статки тощо;
  • Інші документи, що можуть бути необхідними для виконання вимог законодавства України;
  • Будь-які відомості з офіційних та/або надійних джерел відповідно до законодавства України.

Дані бонусів. Коли Ви користуєтеся бонусами на Веб-сайті, ми збираємо інформацію про бонуси, яка включає, без обмежень, наступну інформацію: найменування бонусу, дата та час активації, та усю історію використання Вами бонусів тощо.

Дані ставок. Коли Ви робите ставку на Веб-сайті, ми збираємо або обробляємо іншим чином, без обмежень, наступну інформацію:

  • Відомості про Ваші ставки та про Вашу гральну активність в рамках азартних ігор;
  • Сума, на яку було зроблено ставку;
  • Історія усіх Ваших ставок в рамках користування Послугами.

Дані платежів. Компанія не обробляє безпосередньо Ваші платежі/транзакції. Вони обробляються банками або сторонніми фінансовими установами. Ці установи та банки передають нам інформацію стосовно Ваших платежів/транзакцій. Ці дані включають:

  • Інформацію стосовно транзакцій, що включає, без обмежень, дані про платіжний метод, використаний для платежу, суму транзакцій та іншу інформацію стосовно транзакції;
  • Додатково Компанія збирає та формує всю історію Ваших транзакцій/платежів.

Дані комунікацій. Ми збираємо дані про комунікації з Вами та історію комунікацій з Вами, що включає:

  • Зміст усіх повідомлень, дані листування (електронної пошти, за допомогою інтерфейсу Веб-сайту, паперового листування), та записи дзвінків (як аудіо, так і відео).

Дані соціальної мережі. Якщо Ви реєструєтеся або авторизуєтеся за допомогою соціальної мережі, ми збираємо дані про Ваш обліковий запис у соціальній мережі.

Дані Додатку. Наш Додаток використовує сервіси третіх осіб, зокрема, провайдерів аналітики (Adjust Analytics, Google Analytics for Firebase, OneSignal), які можуть збирати Ваші персональні дані через встановлені SDK. Якщо Ви використовуєте наш Веб-сайт через Додаток, можуть збиратися наступні дані:

  • Зашифрована IP-адреса;
  • Унікальний ідентифікатор пристрою – IDFA (за наявності Вашої згоди);
  • Інформація про встановлення та перше відкриття Додатку на Вашому мобільному пристрої;
  • Інформація про Вашу взаємодію із Додатком;
  • Інформація про те, які рекламні оголошення Ви бачили і на які натискали;
  • Інформація про технічні характеристики пристрою та версію операційної системи.

Детальніше про те, які дані можуть збирати провайдери аналітики, просимо ознайомитися у Політиці приватності Adjust Analytics, Політиці конфіденційності Google Analytics for Firebase, Політиці приватності OneSignal.

Для яких цілей ми використовуємо Ваші персональні дані та на яких правових підставах?

Цілі обробки

Склад персональних даних


Правові підстави для обробки

Надання Вам доступу до функціоналу Веб-сайту. Дані, що збираються автоматично. Законний інтерес Компанії відповідно до п. 6 ч. 1 ст. 11 Закону полягає у тому, щоб надати Вам повноцінний доступ до функціоналу Веб-сайту, зберігати Ваш вибір на Веб-сайті та надавати вам можливість авторизуватися у Клієнтському рахунку.
Підтримання коректної роботи Веб-сайту та гарантування його безпеки. Дані, що збираються автоматично.
В окремих ситуаціях, у разі потреби, можуть використовуватися інші категорії персональних даних.
Законний інтерес Компанії відповідно до п. 6 ч. 1 ст. 11 Закону полягає у тому, щоб захищати Веб-сайт від будь-яких кібератак та кіберзагроз, діагностувати та попереджати проблеми у роботі Веб-сайту.
Захист від шахрайства, недоброчесної або незаконної діяльності. Дані, що збираються автоматично.
В окремих ситуаціях, у разі потреби, можуть використовуватися інші категорії персональних даних.
Законний інтерес Компанії відповідно до п. 6 ч. 1 ст. 11 Закону полягає у тому, щоб захистити Компанію від можливого шахрайства, недоброчесної діяльності, порушень Правил азартних ігор та різних видів зловживання на Веб-сайті, зловживання Послугами або помилкам, які може мати Веб-сайт або онлайн-система.
Реєстрація Вашого Клієнтського рахунку на Веб-сайті. Ідентифікаційні дані.
Дані верифікації.
Дані соціальної мережі.
Укладення правочину відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 11 Закону.
Здійснення Верифікацій (перевірок):
  • Перевірка належності Вам Ідентифікаційних даних та їхньої достовірності;
  • Перевірка досягнення Вами 21-річного віку;
  • Перевірка наявності або відсутності Вас у Реєстрі осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх;
  • Перевірка наявності або відсутності Вас у Реєстрі терористів;
  • Перевірка, чи є Ви або член Вашої родини чи хтось з Ваших близьких осіб Політично Значущою Особою;
  • Виконання належної перевірки або інших перевірок, які необхідні в рамках Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення»;
  • Здійснення інших перевірок, які Компанія вважає за потрібне та/або перевірок, які необхідні для відповідності чинному законодавству, захисту законних інтересів Компанії.


Ідентифікаційні дані.
Дані верифікації.
Необхідність виконання вимог законодавства відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 11 Закону.
Прийом ставок, обробка платежів, виплата виграшів, нарахування бонусів, залучення до програм лояльності. Ідентифікаційні дані.
Дані ставок.
Дані платежів.
Дані бонусів.
Виконання правочину відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 11 Закону.
Здійснення аналітики та дослідження Вашої взаємодії з Веб-сайтом. Дані, що збираються автоматично. Законний інтерес Компанії відповідно до п. 6 ч. 1 ст. 11 Закону полягає у тому, щоб покращувати Веб-сайт та якість Послуг відповідно до Ваших вподобань.
Здійснення аналітики ефективності рекламних кампаній. Дані, що збираються автоматично.
Дані Додатку.
Законний інтерес Компанії відповідно до п. 6 ч. 1 ст. 11 Закону полягає у тому, щоб здійснювати коректну атрибуцію користувачів та оцінювати ефективність мобільних рекламних кампаній.
Надсилання промо, інших маркетингових та рекламних матералів. Дані ставок.
Дані бонусів.
Дані комунікації.
Ваша згода відповідно до п. 1 ч. 1 ст. 11 Закону.
Підтримання комунікації з Вами у контексті використання Веб-сайту та Послуг. Дані комунікації.
В окремих ситуаціях, у разі потреби, можуть використовуватися інші категорії персональних даних.
Законний інтерес Компанії відповідно до п. 6 ч. 1 ст. 11 Закону полягає у тому, щоб підтримувати комунікацію з Вами як щодо загальних питань використання Веб-сайту, так і щодо конкретних питань надання Вам Послуг.
Захист інтересів Компанії у правових спорах. Залежно від ситуації можуть використовуватися будь-які персональні дані. Законний інтерес Компанії відповідно до п. 6 ч. 1 ст. 11 Закону полягає у тому, щоб здійснювати захист інтересів у будь-яких видах правових спорів у разі надходження претензій (наприклад, якщо Ваші дані потрібно буде розкрити в рамках судового впровадження для формування правової позиції Компанії).

Кому ми будемо передавати Ваші дані?

Наші співробітники, підрядники, консультанти тощо. До обслуговування нашого Веб-сайту, Додатку, Послуг та онлайн-системи ми можемо залучати різних осіб на підставі трудових договорів або у якості незалежних підрядників. Відповідно, у процесі своєї діяльності вони можуть мати доступ до Ваших персональних даних. Однак ми хочемо запевнити Вас, що всі ці особи будуть обробляти Ваші дані згідно з цією Політикою та чинним законодавством та мають договірні зобов’язання щодо безпеки та конфіденційності Ваших персональних даних.

Фінансові установи, платіжні системи, платіжні шлюзи, банки тощо. Як зазначено вище, ми не обробляємо ваші транзакції: їх обробляють сторонні фінансові установи. Таким чином, вони будуть розпорядниками Ваших персональних даних.

Провайдери аналітики та інших ІТ-послуг. Ми використовуємо послуги сторонніх провайдерів аналітики, які час від часу можуть змінюватися. Наразі основні провайдери наступні:

  • Google. Компанія використовує служби Google, надані компанією Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA, а також Google Ireland Limited, Gordon House Barrow Street Dublin 4, D04E5W5 Ireland, які включають Google Analytics, Менеджер тегів Google (не обробляє персональні дані), Google reCAPTCHA та Google Analytics for Firebase. Існує додаток браузера Google Analytics, що дозволяє відмовитися від збору і використання даних Google Analytics. Щоб встановити додаток для браузера, який буде блокувати Google Analytics, перейдіть за цим посиланням: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Якщо ви хочете дізнатись як Google обробляє Ваші персональні дані, зверніться до Політики Конфіденційності Google або до розділу довідки Google Analytics «Конфіденційність і безпека даних».
  • Cloudflare. Компанія Сloudflare (Cloudflare, Inc. 101 Townsend St, San Francisco, CA 94107 USA) надає послуги веб-оптимізації, які Компанія використовує для поліпшення і захисту Веб-сайту. Щоб дізнатися більше про обробку даних компанією Cloudflare, будь ласка, зверніться до Політики Конфіденційності Сloudflare.
  • Adjust. Компанія Adjust GmbH, Saarbrücker Str. 37a, 10405 Berlin, надає програмне забезпечення, яке допомагає аналізувати та оптимізовувати мобільні рекламні кампанії та активність користувачів. Щоб дізнатися більше про обробку даних компанією Adjust, будь ласка, зверніться до Політики приватності Adjust.
  • OneSignal. Компанія OneSignaL, 2850 S Delaware St Suite 201, San Mateo, CA 94403 USA, допомагає налаштовувати комунікацію для взаємодії користувачів із Застосунком. Щоб дізнатися більше про обробку даних компанією OneSignaL, будь ласка, зверніться до Політики приватності OneSignal.

Провайдери ігор. Компанія може використовувати послуги різних провайдерів ігор для покращення Вашого досвіду на Веб-сайті. Для надання Вам можливості грати в ігри провайдерів, ми можемо передавати їм псевдонімізовані персональні дані. За цими даними вони не зможуть ідентифікувати Вас. У будь-якому разі провайдери ігор мають договірні зобов’язання перед Компанією щодо безпеки та конфіденційності переданих їм даних.

Органи державної влади України. Компанія може передавати Ваші дані державним органам України, а саме:

  • Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей України;
  • Іншим органам державної влади України у разі наявності запиту відповідно до чинного законодавства.

Поштовим службам, кур'єрським компаніями тощо. У разі комунікації паперовою поштою, або якщо Вам буде надіслано кореспонденцію чи інші фізичні предмети, Ваші дані будуть передані особі, яка буде задіяна у доставці кореспонденції чи предмету.

Компанія може співпрацювати з різними суб'єктами, і перелік третіх осіб, яким передаються Ваші персональні дані, може також змінюватися. Для отримання детальної та актуальної інформації щодо таких третіх осіб просимо звернутися на нашу адресу електронної пошти [email protected] або з листом на адресу місцезнаходження.

Права суб’єктів даних

Ми гарантуємо Ваші права як суб'єкта персональних даних відповідно до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних».

Якщо Ви хочете реалізувати будь-яке з них, будь ласка, зверніться до нас з відповідним запитом на адресу електронної пошти [email protected] або нашу адресу місцезнаходження.

Зміни до Політики

У разі необхідності і для дотримання вимог законодавства Компанія може змінювати та доповнювати цю політику у будь-який час. Актуальна версія Політики завжди розміщена на Веб-сайті.

Політика використання файлів cookies (реп'яшків)

Веб-сайт використовує файли cookie (реп'яшки) та файли web-storage. Файли cookie та файли web-storage є невеликими файлами, які ми встановлюємо на Ваш електронний пристрій. Ці файли допомагають нам відрізнити Вас від інших користувачів Веб-сайту, запам'ятати Ваш вибір на Веб-сайті та надати весь функціонал Веб-сайту. Деякі файли cookie використовуються для захисту Веб-сайту.

Більшість браузерів дозволяють контролювати розміщення файлів cookie. Вкладка «Довідка» та «Налаштування» забезпечить вам належний функціонал. Нижче Ви можете знайти інструкції щодо менеджменту файлів cookie у Вашому браузері:

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=uk&p=cpn_cookies

Opera: https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/

Firefox: https://support.mozilla.org/uk/kb/%D0%9A%D1%83%D0%BA%D0%B8

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/uk-ua/help/278835/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer

Safari for Mac: https://support.apple.com/uk-ua/guide/safari/sfri11471/mac

Просимо Вас зауважити, що у разі якщо Ви відключите або заблокуєте файли cookie, ми не зможемо надати Вам Веб-сайт з усім його функціоналом або Веб-сайт може працювати з помилками (наприклад, ми не будемо пам'ятати Ваш вибір на Веб-сайті та Ви не зможете авторизуватися у Клієнтському рахунку).